Kontakt oss

Medlemsmøte

Annenhver tirsdag møtes vi for å dele vår lidenskap for fotografi. Den første tirsdagen i måneden holder vi medlemsmøter med spennende foredrag, ofte med eksterne foredragsholdere som inspirerer og deler sin kunnskap.

I forbindelse med disse møtene arrangerer vi også en uformell fotokonkurranse med et gitt tema. En fast jury bedømmer bildene, og resultatet presenteres sammen med en visning av de innleverte fotografiene på medlemsmøtet.

Fotocafe

På den fjerde tirsdagen i måneden inviterer vi til en avslappet “fotokafé”. Her diskuterer vi faglige temaer som kamerabruk, holder mini-workshops i Lightroom eller foretar bildevurderinger. Dette er en flott arena for å utveksle erfaringer og lære av hverandre i hyggelige omgivelser.

Bli medlem

Vi har våre medlemsmøter i auditoriet på Torstad ungdomsskole på Hvalstad i Asker. Trykk på linken for kart.

Ta gjerne turen og bli med på et medlemsmøte. Får du lyst til å melde deg inn, kan du gjøre det her.

Turgruppe

Klubbens turgruppe arrangerer jevnlig utflukter i nærområdene, der både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne til å delta. Turene er et fint møtested for å knytte kontakter, lære av andres erfaringer og ikke minst fange flotte motiver med kameraet. Turgruppens Facebook side:  https://www.facebook.com/groups/2221083537980863

Sosiale medier

Følg oss gjerne på vår åpne Facebook-side: https://www.facebook.com/abfotoklubb eller på Instagram: https://www.instagram.com/abfotoklubb/ for å holde deg oppdatert på aktiviteter og se medlemmenes imponerende bidrag.

Norsk selskap for fotografi – Nsff

Klubben er medlem i NSFF, Norsk selskap for fotografi. Her er medlemsfordelene til NSFF.

Bli med i vår fotoklubb og del gleden ved fotografering i et inspirerende fellesskap!

Kontakt oss

E-post: post@abfotoklubb.no