Vis liste    vis kalender

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Yrke

mai 7 @ 23:59

Ut fra hvordan jeg tolker dette temaet, så vil følgende komme godt innenfor rammene;
– bilder av en eller flere personer som utfører et arbeid, f.eks. bygningsarbeidere som jobber på et bygg, gartnere som planter, helsearbeidere på et sykehjem som hjelper beboere, dvs utførelsen av et yrke – et portrett, eller bilde av en person som innehar en profesjon der klesdrakten eller omgivelsene viser hvilken profesjon det dreier seg om, f.eks. en person i dommerkappe, en person med legefrakk og stetoskop hengene rundt halsen, en ekspeditør bak disken i en butikk etc etc.

Kortversjonen: bilde av utførelsen av et arbeid, folk i arbeid, portrett av folk der klær eller rekvisitter viser en profesjon – hvilket yrke personen har. Det som er nevnt ovenfor, forutsetter at du har personer med i bildet. Jeg tror det blir vanskelig å vise tema yrke, uten at et yrke er forbundet med en person. En førerhund som leder en blind, utfører jo også et yrke, så det ville vel falle innenfor. Utfører en tigger et yrke? Det er jo et arbeid som bringer inntekt?

Dette er bare noen tanker jeg har gjort meg rundt dette temaet. Kom gjerne med andre tolkninger eller innspill til temaet ‘yrke’.

Detaljer

Dato:
mai 7
Tid
23:59
Kategorier for Arrangement:
,